Hoofdafbeelding

Herroepingsrecht particulier Gelukkigedoos.nl

Onderstaande is ook in PDF formaat te downloaden, via de volgende link: Herroepingsrecht_Gelukkigedoos_v1.0.pdf

Voor wie

Het herroepingsrecht geldt voor particulieren gebruikmakende van gelukkigedoos.nl

Inhoud

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Tijdens de bedenktijd zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@gelukkigedoos.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wijzigingen

Versie 1.0

Eerste versie.