Hoofdafbeelding

Over ons

Gelukkigedoos.nl een product uit de koker van Blackice Network een bij het KvK geregistreerd eenmanszaak, en valt onder de Blackice Network Labels - geregistreerd onder handelsnaam Gelukkigedoos. Dit houdt in dat de website gelukkigedoos.nl aan de voorkant een op zich zelfstaand product lijkt, maar aan de achterkant gebruikt maakt van de middelen, infrastructuren, beleid en visie van Blackice Network.

Gelukkigedoos.nl is formeel opgericht met in het DNA de bedrijfsfilosofie van het Moederbedrijf Blackice Network.

Blackice Network bedrijfsinformatie is te vinden onder de volgende link BN Bedrijfsinformatie

Blackice Network heeft als doel producten, diensten en samenwerkingen van waarde op te zetten. Niet verkopen om te verkopen. Maar ondernemen om te verbeteren. Dit houdt concreet in alle energie wordt gestoken in het vinden van wensen waar nog geen oplossing voor is. Om vervolgens deze producten aan te bieden zoals die zijn. Producten mogen niet mooier aangeprezen worden dan zij zijn. Ook is het gebruik van "dark patterns" om bezoekers te manipuleren onder Blackice Network niet toegestaan, of ook stiekem op de achtergrond zaken zoals persoonsgegevens verzamelen en gedragsanalyse zijn niet toegestaan.

Een voorbeeld van wat Blackice Network ziet als producten van waarde. Dit kan zo simpel zijn als onze unieke moederdag collectie thee mokken welke we in 2020 rond de start van de Coronacrisis hebben uitgebracht. Natuurlijk die bestaan al - honderden moederdag mokken online te vinden. Maar in de Blackice Network vorm toch net wat leuker, wat specialer in de toen (moederdag tijdens de coronacrisis) wat moeilijkere tijd. Toch net wat uitgebreider niet alleen een mok in een doosje, maar ook wat vlaggenprikkers en leuk gepersonaliseerd brieftje erbij om er een feestje op afstand van te kunnen maken.

Ook zo gelukkigedoos.nl, we begonnen ons te realisren dat voor iemand die gaat verhuizen er niks te kort komt als het gaat om verhuishulp. Hetzij in de vorm van advies, of een website met een overzicht van -checklijsten- van alle dingen die je niet moet vergeten te regelen. Verhuisbedrijven, Postbedrijven, verhuurders iedereen denkt mee en alles is geregeld. En toch denken wij een gat gevonden te hebben in de planning bij bijna iedereen die gaat verhuizen. De gat is all het "kleine" prul wat je in de eerste uren nodig hebt na de sleuteloverdracht. Misschien moet je wel direct naar de WC, maar het huis staat nog helemaal leeg, pech voor jou want nog geen WC-papier in huis. Of misschien ongepland in de avond even naar de nieuwe woning om even dat kastje op te meten. Owja geen licht en een meetlint moet nog gehaald worden.

Maak van je verhuizing een gelukkige verhuizing, is dan onze gedachte, bereidt een doos voor met alle kleine dingen die je wellicht nodig zult hebben in de eerste dagen na de sleuteloverdracht. Dus het originele doel was om net als alle andere websites een lijst te maken en deze op internet (gratis) te delen. De conclussie, dan moet je nog steeds 5 winkels af voor de "kleine prul" en dan moet je maar net geluk hebben het in de aanbieding is. En dus hebben we besloten om van onze lijst een totaal product te maken. Wij gaan het land in, slaan de koopjes aan de haak, om de totaalprijs van de doos constant zo laag mogelijk te houden. Dan hoef jij niet meer na te denken, of heen en weer te rijden. Je kunt in één keer deze dingen in huis halen met de gelukkigedoos. Als je deze aanschaft voordat je verhuist en de doos in zijn volledigheid direct meeneemt naar de sleuteloverdracht, dan weten wij zeker je minimaal 1 keer in de eerste 7 dagen zult zeggen gelukkig zit het in de doos anders moest ik nu weer de deur uit.

Blackice Network is voornamlijk gericht op B2B samenwerkingen. Dit product wordt dus niet alleen particulier aangeboden maar voornamlijk zakelijk. Want waarom zou de nieuwe bewoner eigenlijk deze doos moeten aanschaffen? Daarom zijn wij altijd op zoek naar woningcorporaties en pandjesbazen die wat extra's willen doen voor de nieuwe bewoner d.m.v. een welkomstpakket die ook daadwerkelijk van waarde zal zijn. De samenwerkingen met woningcorporaties en woningverhuurders zijn eindeloos, zo kan de doos worden afgestemd op het type publiek. En kan het product als dienst afgenomen worden, waarbij de oplevering van meerdere woningen wij ook aanwezig zullen zijn - in stijl - om de gelukkigedozen over te dragen. Of misschien verhuurt u studentenwoningen met een hoge doorloop. Dan kunt u met ons een (GDPR/AVG light) communicatiekanaal opzetten, zodat bij wijziging van bewoner wij kunnen zorgdragen de nieuwe bewoner tijdig het welkomstpakket ontvangt namens u. We kunnen het zo creatief en leuk maken als we - u en wij - willen. Of gewoon simpel een bestelling 5 dozen, op adres x op een specifieke datum of tijd besteld via de webshop, het is allemaal mogelijk.

Dat is de gedachten achter het idee, en daarom ook een eigen website, met een eigen identiteit en een zeer duidelijk product.