Hoofdafbeelding

Woning verhuurders, onderscheidt uzelf.

Verhuurd u één of meerdere woningen / appartementen, onderscheidt uzelf en help uw nieuwe bewoner een gelukkig bewoner te zijn vanaf de start, vanaf de sleuteloverdracht.

Download hier de onderstaande informatie in PDF formaat

Zoveel om aan te denken tijdens de verhuizing.

De eerst uren en dagen zijn zoals we allemaal weten wat chaotisch – en maar heen en weer naar de winkel voor de vergeten spulletjes. Helemaal nu met de coronacrisis niet echt handig. Hoe gelukkig de huurder die bij u huurt, want u denkt mee. Terwijl het huis nog leegstaat, wel al een welkomstpakket waar de huurder direct wat aan heeft.

Lets talk.
  • Bestel de gelukkigedoos direct via onze webshop.
  • Of nog beter, maak met ons een afspraak zodat we samen de details kunnen bespreken, en waarschijnlijk kosten te besparen als het gaat om meerdere woningen / bulk levering.
Wordt tijd dat u uzelf onderscheidt.

Binnenkort oplevering van een aantal nieuwbouwappartementen? Oplevering in groepjes verspreid over een aantal dagen?

Dan kunnen wij de overdracht van het welkomstpakket volledig uit handen nemen. Volgens corona protocol, en na elke oplevering staan wij klaar om de gelukkig doos aan de bewoners over te dragen met een glimlach (verstopt achter een mondkapje) en een leuke sfeer. Zo hoeft u ook de bulk niet ergens op te slaan, en iemand aan te wijzen om de dozen stuk voor stuk af te geven.

"we hebben nog een cadeautje welke u in de hal kunt ophalen"

Een andere optie zou kunnen zijn wij als leverancier op de locatie aanwezig zijn net voor de oplevering – wanneer de uitvoerder nog aanwezig is. En wij alle woningen in 1 rits voorzien van de het welkomstpakket, en ons zelf d.m.v. een administratieve afvinklijst of dergelijke weer afmelden.

De gelukkigedoos is een voorzet, u kunt de standaardversie dus bestellen, of met ons om tafel om de doos af te stemmen op uw publiek.